Update 5 mei 2017: de eerste testresultaten van Angie Wireless Extreme bij de eerste van de vele honderden aankomende 10-Gigabit Hubs zijn binnen. Klik hier voor de foto’s. 

Update 11 mei 2017: Angie en haar technologiepartners hebben een 5G document en persbericht gepubliceerd. 

Wireless Extreme wordt in Nederland in fasen uitgerold:

  1. Wireless Extreme netwerken zijn nu in ontwikkeling in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
  2. De andere grote steden volgen direct daarna.
  3. In de loop van 2018 is bijna heel Nederland “Extreme”.

Early Adopters in de bovengenoemde steden kunnen nu al een bestelling plaatsen voor een gegarandeerd lage prijs (klik hier voor meer informatie).

  • Angie biedt ook glasvezeldiensten van 500 Mbps op meer dan 2 miljoen adressen in Nederland. Voor meer informatie klikt u hier.

En kijk ook hier (of de map hieronder) voor de 1.000 pre-approved gebouwen en postcodes waar Angie aanbiedt om 10-Gigabit Wired Extreme verbindingen aan te leggen in Nederland.

Zoek op je (4-cijferig) postcode en zoem dan in om te zien of jouw gebouw of buurt een vooraf goedgekeurde fiber zone is.

Angie is aangesloten bij de Geschillencommissie Telecommunicatiediensten

Angie is aangesloten bij de Geschillencommissie Telecommunicatiediensten

Risicoloze Bestelling

Je kunt nu alvast de gegarandeerd lage prijs vastleggen voor 12, 24 of 36 maanden. Indien Angie niet in de aangegeven periode uitrolt krijg jij je geld terug. Lees meer over de Risicoloze Bestelling in de algemene voorwaarden. (Tip: doe een keywoord search.)

Angie bundelt alle bestellingen en baseert hierop wanneer jouw wijk wordt aangesloten. Dus, ongeacht de vermeldde prioriteitzone en de huidige planning kan Angie bij een bovengemiddelde interesse beslissen jouw wijk veel eerder aan te sluiten.

Klaar om risicoloos te bestellen?

Wireless Extreme – Particulier: €40,- p.m.

Bestel Wireless Extreme - Particulier

Wireless Extreme – ZZP: €40,- p.m. (excl. btw)

Bestel Wireless Extreme - ZZP

Wireless Extreme – Zakelijk: €89,- p.m. (excl. btw)

Bestel Wireless Extreme - Zakelijk

Wired Extreme: €129,- p.m. (excl. btw)

Bestel Wired Extreme

Lees ook de veelgestelde vragen (FAQs), en lees vooral de FAQs Technologie om meer te weten te komen over Wireless Extreme en de geniale technologieën en toepassingen erachter.

De legendarische basketballer Rick Barry, lid van de NBA Hall of Fame, is al sinds 2008 als investeerder betrokken bij Angie’s holding bedrijf, en hij heeft een leuk filmpje ingesproken waarin alles haarfijn wordt uitgelegd. Bekijk het filmpje hier.