Wired Extreme - Glasvezel

Lees hier over Angie's 10 Gigabit glasvezelaansluiting voor uw gebouw en hoe u de gegarandeerd lage prijs alvast zonder risico kunt vastleggen.

AWL = Angie Wireless Extreme
AWE = Angie Wired Extreme

Bij Angie kunt u kiezen uit drie zakelijke opties (in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht):

 1. Wireless Extreme – ZZP
 2. Wireless Extreme – Zakelijk
 3. Wired Extreme – Zakelijk

Verschil tussen AWL Particulier en AWL ZZP

Wij gaan ervan uit dat u een AWL  ZZP-abonnement gebruikt voor het verrichten van commerciële en zakelijke werkzaamheden. Qua prijs is er een klein verschil: voor een ZZP-abonnement dient u 21%btw te betalen, daarvoor kunt u dan wel commercieel gebruik maken van de dienst. Voor de rest is er geen verschil met AWL Particulier. Een AWL Particulier of AWL ZZP abonnement kunt u niet delen met derden (collega’s, doorverkoop, klanten etc.).

Verschil tussen AWL ZZP en AWL Zakelijk 

Aan de zakelijke markt wordt nu Angie Wireless Extreme – Zakelijk en Angie Wired Extreme aangeboden, met de uitrol schema zoals eerder bekend gemaakt (zie hier).

Een winkelier (kledingzaak, stomerij, bakkerij etc.) of bijvoorbeeld een tandarts mag een ZZP abonnement afnemen, maar voor bedrijven waar mensen kunnen zitten of werken dient een Wireless Extreme Zakelijk of Wired Extreme abonnement te worden aangegaan.

Het verschil tussen AWL ZZP en AWL Zakelijk zit in a) de locatie, b) de doelstelling van het bedrijf, en c) de manier waarop u verbindt en toegang krijgt.

Het verschil tussen Angie Wireless Extreme – Zakelijk en Angie Wired Extreme 

 1. Bij Wired Extreme komt het signaal van zeer vlakbij (vanaf 1 of meerdere punten in het gebouw zelf).
 2. Bij Wired Extreme is er ook de mogelijkheid is om tegen een kleine eenmalige vergoeding uw internetverbinding ook via UTP of zelfs glasvezel naar uw unit te laten geschieden.

Lees hieronder meer over Wired Extreme. 

Wees slim, zet nu al het lage maandbedrag vast, zonder risico:

 1. U krijgt een Gigabit snelheid voor een gegarandeerd lage prijs dat u nu kunt vastleggen voor 12, 24 of 36 maanden. Het bedrag wordt in stappen verhoogd: voor AWL ZZP  wordt dat €70,- p.m. (onlangs was de eerste verhoging van €30,- naar €40,-), voor AWL Zakelijk wordt dat €169,- (is nu nog €89,-), en voor AWE Zakelijk €199,- p.m (nu nog €129,-).
 2. Zakelijke abonnees krijgen een premium service. U krijgt een sticker voor op de deur of uw raam met het nieuwe Angie Extreme symbool. Uw klanten c.q. bezoekers zullen door reclame en promotie binnenkort bekend raken met het Angie Extreme symbool.
 3. Zodra uw klanten/bezoekers het Angie Extreme symbool zien weten zij dat u de premium Angie Extreme Gigabit service gratis aan hun aanbiedt. Dit symbool zal de aantrekkelijkheid van uw bedrijf sterk vergroten. Mocht het erg druk zijn in uw bedrijf waardoor de verbinding misschien trager wordt, dan zullen wij met u naar een oplossing zoeken zodat u, uw klanten en bezoekers alsnog Angie Extreme tot hun beschikking hebben.
 4. Wij zorgen voor de investering in uw bedrijf. U betaalt alleen het lage maandelijks bedrag.

Met Angie Extreme kan men razendsnel draadloos internetten met een snelheid van tot wel 1 Gigabit per seconde gebaseerd op de meest geavanceerde Wi-Fi technologie (en uiteraard via een 10-Gigabit glasvezel aansluiting).

Uw klanten of bezoekers kunnen gebruik maken van Wi-Fi via Angie Extreme op bestaand apparatuur. Overigens is Angie Extreme gebaseerd op de allernieuwste Wi-Fi technologie, 802.11ac Wave 2, en daarom ook (backward) compatible met bestaande laptops, computers, tablets, TVs, PCs, gameconsoles, smartphones enz. die werken met oudere Wi-Fi technologieën.

Laat Angie uw gebouw aansluiten met een 10 Gigabit verbinding!

Indien u in een van Angie’s pre-approved 1.000 gebouwen en/of direct omringende gebouwen zit, kan Angie, in samenspraak met u en/of uw verhuurder/beheerder, een 10 Gigabit glasvezel aansluiting in uw gebouw realiseren. Dit aanbod is tijdelijk en geldt voor zowel zakelijke en residentiele gebouwen.

we-we-nl-shop

 

Er zijn diverse grote voordelen aan Angie Wired Extreme voor u en uw gebouw:

 • Angie is verantwoordelijk voor het gehele traject en de financiering ervan: glasvezelverbinding in uw gebouw, transport en IP-transit.
 • Angie sluit een Access Point of Extremer (andersoortig toegangspunt) vlakbij uw unit in het gebouw zelf, die dan direct aangesloten is op de 10-Gigabit glasvezelverbinding in uw gebouw.
 • Angie realiseert en financiert het inpandige deel ook (materiaal, toegangspunten, etc.).
 • Angie kan ook jouw bedrijfsnetwerk (bedraad) en apparatuur koppelen aan Angie’s apparatuur. Dit is voor de zakelijke klant ten zeerste aangeraden.
 • Een 10-Gigabit verbinding in uw gebouw is toekomstvast (future-proof). Indien u bijvoorbeeld in de toekomst een fysieke glasvezel service van Angie wilt kan dat snel worden gerealiseerd.
 • Uw huurders/klanten/collega’s/werknemers krijgen van u een signaal dat u productiviteit en efficiency wilt vergroten door de meest geavanceerde dienst af te nemen dat in de markt te vinden is.
 • Met een Wired Extreme netwerk in uw gebouw wordt uw omgeving aantrekkelijker voor andere partijen: huurders, bedrijven, leveranciers.
 • U krijgt een speciale router dat het signaal oppakt van de meest dichtstbijzijnde toegangspunt. Via deze router kunt u verder alles doen zoals u gewend bent.

U kunt hieronder of hier de Google map inzien met een voorlopig overzicht van de gebouwen. Wij verzoeken u de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen (klik hier om online te verzenden) .

Werkwijze

 • De 1.000 gebouwen en de meeste omliggende gebouwen (radius 50-100 meter) die u hier ziet zijn pre-approved door Angie. Dit wilt zeggen dat deze gebouwen een 10-Gigabit glasvezelverbinding kunnen krijgen zodra er toestemming is van de gebouw eigenaar. Indien u in een van die gebouwen zit kunt u alvast contact opnemen met uw verhuurder/beheerder of adviseur.
 • De toegangsrechten zijn nodig voor het aanleggen van de glasvezelverbinding. Angie draagt zorg voor de financiering en alle andere verantwoordelijkheden. De gebouweigenaar is nimmer aansprakelijk voor kosten van de aanleg en/of exploitatie ervan. De toegangsovereenkomst (een kort en bondig document van 2 pagina’s) maakt dat duidelijk en verplicht. U kunt een word versie van de overeenkomst hier downloaden.
 • Zodra dit is goedgekeurd door beide partijen (gebouweigenaar en Angie) wordt de glasvezelaansluiting direct besteld. Levertijd is circa 10 weken na ondertekening overeenkomst door gebouweigenaar. Een leveringsschema ziet u op pagina 2 van de toegangsovereenkomst.
 • Samen met u (de contractant) zal Angie een planning maken voor de site survey en allerlei andere belangrijke aspecten. Wij verzoeken u de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen (klik hier om online te verzenden).

Buiten de dienst zoals besteld via https://www.angiewireless.nl/shop/wired-extreme-zakelijk/ zijn er geen andere verplichtingen uwerzijde.

Download Toegangsrechtenovereenkomst

Online vragenlijst Wired Extreme

Wij raden u aan om het bovenstaande te organiseren alvorens een Wired Extreme bestelling te plaatsen. Hieronder ziet u Angie’s map met een voorlopig overzicht van pre-approved 10 Gigabit Wired Extreme aansluitingen in Nederland (ca 1.000 gebouwen) en de VK (ca 3.500 gebouwen).

Zoek op uw (4-cijferig) postcode en zoem dan in om te zien of uw gebouw of buurt een vooraf goedgekeurde fiber zone is.

Genoeg informatie? Dan kunt u nu risicoloos bestellen!

Kies Wireless Extreme – ZZP: €40,- p.m. (excl. btw). U ontvangt de Gigabit service voor 24 of 36 maanden met de lage prijs garantie van €40,- p.m. U betaalt de eerste 6 of 12 maanden vooruit en daarna maandelijks €40,-.

Kies Wireless Extreme – Zakelijk: €89,- p.m. (excl. btw).U ontvangt de Gigabit service voor 24 of 36 maanden met de lage prijs garantie van €89,- p.m. U betaalt de eerste 3 of 4 maanden vooruit en daarna maandelijks €99,-.

Kies: Wired Extreme – Zakelijk: €129,- p.m. (excl. btw). U ontvangt de Gigabit service voor 24 of 36 maanden met de lage prijs garantie van €129,- p.m. U betaalt de eerste 3 of 4 maanden vooruit en daarna maandelijks €129,-.

Bestel Wireless Extreme - ZZP
Bestel Wireless Extreme - Zakelijk
Bestel Wired Extreme - Zakelijk

Ook wanneer er geen glasvezelverbinding kan worden geleverd in uw gebouw kunt u gebruik maken van Wired Extreme Zakelijk. Uiteraard alleen in de gebieden zoals aangegeven door Angie.

 

Lees ook de FAQs Zakelijk voor verdere informatie, maar lees vooral de FAQs Technologie om meer te weten te komen over Wireless Extreme en de geniale technologieën en toepassingen erachter.

Angie is aangesloten bij de Geschillencommissie Telecommunicatiediensten

Angie is aangesloten bij de Geschillencommissie Telecommunicatiediensten