Lancering persbericht en  aankondingsvideos hier (22 december, 2016 – in Engels) .
Kijk de Wireless Extreme video hier, en de Wired Extreme video hier.

Update 5 mei 2017: de eerste testresultaten van Angie Wireless Extreme bij de eerste van de vele honderden aankomende 10-Gigabit Hubs zijn binnen. Klik hier voor de foto’s. 

Update 11 mei 2017: Angie en haar technologiepartners hebben een 5G document en persbericht gepubliceerd.

Angie’s landelijke glasvezel uitrol

  1. Wij zijn begonnen met de projecten in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. (Klik hier voor een introductie door Angie’s CEO). Indien u Wireless Extreme en glasvezel in uw pand/gebouw (zakelijk en/of particulier) wilt kunt u dat aangeven via dit formulier. In veel gevallen kunnen wij een 10-Gigabit glasvezelaansluiting aanleggen in uw gebouw die dan fungeert als lokale backhaul van Angie’s Wireless Extreme.
  2. Tegelijkertijd realiseren wij draadloos Gigabit connectiviteit in uw directe omgeving (lees hier meer over de mogelijkheden). Zo krijgt u een Wireless Extreme Gigabit dienst binnen de aangekondigde periodes.
  3. Wij streven ernaar om stedelijke dekking te hebben in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht binnen de aangegeven periode. U kunt uw Wireless Extreme dan in deze steden gebruiken. De uitrol van Wireless Extreme in de rest van Nederland wordt binnenkort aangekondigt.
  4. Angie biedt ook glasvezeldiensten van 500 Mbps op meer dan 2 miljoen adressen in Nederland. Voor meer informatie klikt u hier. Dit geschiedt via Angie’s netwerk partner i4Networks op het KPN/Reggefiber netwerk.

Angie sluit gebouwen en locaties aan met glasvezel.

  • Hieronder ziet u een voorlopige map met Angie’s Gigabit steden in Nederland (een schema voor de rest van Nederland volgt in het tweede kwartaal van 2017).
  • 1,000 on-net gebouwen (er is geen nieuwe glasvezelverbinding nodig, alleen toestemming van de gebouweigenaar is vereist voor het plaatsen en activeren van apparatuur van Angie en de glasvezelpartner). Dit proces duurt 8 tot 10 weken.
  • De meeste omringende gebouwen naast deze 1,000 on-net gebouwen (dus de zogenaamde near-net of off-net gebouwen) zijn vooraf goedgekeurd door Angie. Ook uw (flat)gebouw kan direct op glasvezel worden aangesloten door Angie. In deze gevallen is graven voor de glasvezelverbinding wel nodig, mits Angie besluit een 10 Gigabit draadloos unit te plaatsen als alternatief. Zodra er een overeenkomst is afgesloten zal het proces door Angie en de glasvezelpartner worden opgestart. Dit proces kan 10 tot 12 weken duren in verband met de toestemmingen en vergunningen.Om uw gebouw kosteloos te laten verglazen en aansluiten door Angie kunt u dit proces volgen.

Fase 1: Angie brengt Wired Extreme (10 Gigabit glasvezel) en Wireless Extreme (Gigabit draadloos) in uw stad.

Wired Extreme en Wireless Extreme zijn revolutionaire ontwikkeligen. Angie maakt draadloos Gigabit service en 10 Gigabit glasvezel verbindingen ``normaal``.
Start uitrol
Amsterdam oktober/nov 2017
Rotterdam oktober/nov 2017
Den Haag februari 2018
Utrecht februari 2018

Angie Extreme steden 

– Overzicht van Angie Extreme steden in Nederland, VS en VK.