Bekijk de Wireless Extreme video hier, en de Wired Extreme video hier.

Voor gebouweigenaren hebben wij een uniek aanbod: 10 Gigabit Wired Extreme

 • De eerste testresultaten van Angie Wireless Extreme bij de eerste van de vele honderden aankomende 10-Gigabit Hubs zijn binnen. Klik hier voor de foto’s. 
 • Angie en haar technologiepartners hebben een 5G document en persbericht gepubliceerd. 

Wired Extreme is, net als Wireless Extreme, een revolutionaire ontwikkeling van Angie. Wij gaan Gigabit draadloos internet en 10 Gigabit Glasvezel “normaal maken”.

Indien u in een van Angie’s pre-approved 1.000 gebouwen en/of postcodes zit, kan Angie, in samenspraak met u en/of uw verhuurder/beheerder, een 10 Gigabit glasvezel aansluiting in uw gebouw realiseren. Dit aanbod is tijdelijk en geldt voor zowel zakelijke en residentiele gebouwen.

Er zijn diverse grote voordelen aan Angie Wired Extreme voor u en uw gebouw:

 • Angie is verantwoordelijk voor het gehele traject en de financiering ervan: glasvezelverbinding in uw gebouw, transport en IP-transit.
 • Angie sluit een Access Point of Extremer (andersoortig toegangspunt) vlakbij uw unit in het gebouw zelf, die dan direct aangesloten is op de 10-Gigabit glasvezelverbinding in uw gebouw.
 • Angie realiseert en financiert het inpandige deel ook (materiaal, toegangspunten, etc.).
 • Angie kan ook jouw bedrijfsnetwerk (bedraad) en apparatuur koppelen aan Angie’s apparatuur. Dit is voor de zakelijke klant ten zeerste aangeraden.
 • Een 10-Gigabit verbinding in uw gebouw is toekomstvast (future-proof). Indien u bijvoorbeeld in de toekomst een fysieke glasvezel service van Angie wilt kan dat snel worden gerealiseerd.
 • Uw huurders/klanten/collega’s/werknemers krijgen van u een signaal dat u productiviteit en efficiency wilt vergroten door de meest geavanceerde dienst af te nemen dat in de markt te vinden is.
 • Met een Wired Extreme netwerk in uw gebouw wordt uw omgeving aantrekkelijker voor andere partijen: huurders, bedrijven, leveranciers.
 • U krijgt een speciale router dat het signaal oppakt van de meest dichtstbijzijnde toegangspunt. Via deze router kunt u verder alles doen zoals u gewend bent.

U kunt hieronder of hier de Google map inzien met een voorlopig overzicht van de gebouwen. Wij verzoeken u de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen (klik hier om online te verzenden) .

Werkwijze

 • De 1.000 gebouwen en de meeste omliggende gebouwen (radius 50-100 meter) die u hier ziet zijn pre-approved door Angie. Dit wilt zeggen dat deze gebouwen een 10-Gigabit glasvezelverbinding kunnen krijgen zodra er toestemming is van de gebouw eigenaar. Indien u in een van die gebouwen zit kunt u alvast contact opnemen met uw verhuurder/beheerder of adviseur.
 • De toegangsrechten zijn nodig voor het aanleggen van de glasvezelverbinding. Angie draagt zorg voor de financiering en alle andere verantwoordelijkheden. De gebouweigenaar is nimmer aansprakelijk voor kosten van de aanleg en/of exploitatie ervan. De toegangsovereenkomst (een kort en bondig document van 2 pagina’s) maakt dat duidelijk en verplicht. U kunt een word versie van de overeenkomst hier downloaden.
 • Zodra dit is goedgekeurd door beide partijen (gebouweigenaar en Angie) wordt de glasvezelaansluiting direct besteld. Levertijd is circa 10 weken na ondertekening overeenkomst door gebouweigenaar. Een leveringsschema ziet u op pagina 2 van de toegangsovereenkomst.
 • Samen met u (de contractant) zal Angie een planning maken voor de site survey en allerlei andere belangrijke aspecten. Wij verzoeken u de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen (klik hier om online te verzenden).

Download Overeenkomst Toegangsrechten

Online Vragenlijst Wired Extreme

Buiten de dienst zoals besteld via https://www.angiewireless.nl/shop/wired-extreme-zakelijk/ heeft u geen andere verplichtingen jegens Angie.

Zoek op uw postcode en zoem dan in om te zien of uw gebouw of buurt een vooraf goedgekeurde fiber zone is.